سایت مپ (sitemap ) چیست؟ | آموزش ساخت نقشه سایت رایگان
Search
Close this search box.

سایت مپ (sitemap ) چیست؟ | آموزش ساخت نقشه سایت رایگان

زمان مطالعه: 11 دقیقه
ساخت-اکانت-اینستاگرام-بدون-محدودیت

لیست محتوا

Contents

سایت مپ یک فایل است که صفحات وبسایت شما را در فرمت XML لیست می‌کند تا موتور‌های جست‌و‌جو مانند گوگل بتوانند محتوای سایت را راحت‌تر و سریع‌تر ایندکس کنند.

به بیان ساده‌تر سایت مپ یک راه است تا بتوانید به آسانی تمامی محتوای وب‌سایت خود را به موتور‌های جست‌و‌جو مانند گوگل نشان بدهید و لینک‌های مهم وب‌سایت و نحوه‌ی به‌ررزرسانی محتوای سایت خود را به موتور‌های جست‌وجو اعلام کنید.

اگر‌چه سایت مپ تاثیری روی رتبه وب‌سایت ندارد اما به موتور‌های جست‌و‌جو برای پیدا کردن سریع‌تر و آسان‌تر وب‌سایت شما کمک می‌کند.

بعبارت دیگر سایت مپ به موتور‌های جست‌و‌جو کمک می‌کند که بتوانند محتوای بیشتری از سایت شما را ببینند و سریع‌تر آن‌ها را ایندکس کنند. این امر به صورت غیر‌مستقیم باعث بهبود رتبه‌ی وب‌سایت شما می‌شود.

فرض کنید به مسافرت می‌روید. از قبل شنیده‌اید که چند مکان تفریحی و طبیعت شگفت‌انگیز در مسیر وجود دارد که زیبایی‌ فوق العاده‌ای دارد و دلتان می‌خواهد حتما از این چند مکان دیدن نمایید. آدرس را بلد نیستید و فقط می‌دانید که هر کدام از این مکان‌ها در جاده‌های فرعی مسیر قرار گرفته‌اند و راه سخت و پرپیچ‌وخمی پیش‌رو دارید. تنها یک نقشه می‌تواند کمک کند که در مسیر پیش‌رو گم نشوید.

حال ربات‌های گوگل نیز که وارد سایت شما می‌شوند برای این که بین صفحات و محتواهای سایت شما سردرگم نشوند به یک نقشه نیاز دارند: نقشه سایت یا سایت مپ.

برای این که صفحات سایت شما رتبه ی خوبی بگیرند، ابتدا باید از زیر نظر ربات‌های گوگل بگذرند. بنابراین داشتن سایت مپ خوب، بخش مهمی از پروسهی بهینه سازی وبسایت شما به‌حساب می‌آید. پس آماده شوید که تمام دانستنی‌های مبحث سایت مپ را بیاموزید.

یکی از مباحث مهم در بحث انجام خدمات سئو سایت ساخت و به روزرسانی سایت مپ است کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ به شما کمک خواهند کرد تابهترین مسیر را انتخاب کنید.

سایت مپ چیست؟

سایت مپ یک نسخه از محتوای وب‌سایت است که با هدف کمک به موتورهای جست‌و‌جو و کاربران آن ایجاد می‌شود. بعبارت دیگر سایت مپ یا همان نقشه سایت یک لیست از صفحات آن وب‌سایت است که بر اساس XML، نمودار سازمانی یا موضوع محتوا به صورت پیوسته به یکدیگر متصل شده‌اند به گونه‌ای که راه کار‌هایی برای ورود موتورهای جست‌و‌جو به وب‌سایت ارائه می‌دهد تا بتواند صفحات مهم وب‌سایت شما را پیدا کنند.

ایجاد سایت مپ روی Seo سایت تاثیرگذار است. به این دلیل که با وجود سایت مپ، صفحات دارای محتوای مهم حتی اگر لینک سازی داخلی ضعیفی داشته باشند نیز توسط موتورهای جست‌و‌جو شناسایی می‌شوند.

هدف از ایجاد یک وب‌سایت نمایش محتواهای درون سایت به مخاطب است. این هدف نیز تنها زمانی تحقق می‌یابد که صفحات وب‌سایت برای گوگل قابل شناسایی باشد. موتورهای جست‌و‌جو روزانه سایت‌ها را بررسی می‌کنند که به این پروسه خزیدن گفته می‌شود.

حال اگر صفحات سایت از طریق لینک‌سازی داخلی به خوبی مشخص نشده باشند، بررسی صفحات سایت توسط موتورهای جست‌و‌جو دشوار خواهد بود.

ولی با ثبت سایت مپ و شناساندن آن به موتورهای جست‌و‌جو مانند گوگل، گوگل می‌تواند این صفحات را پیدا و بررسی کند. علاوه بر این با ایجاد سایت مپ، ساختار وب‌سایت شما منظم می‌شود و این امر به درک بهتر سایت توسط کاربران نیز کمک می‌کند.

Sitemap چه اهمیتی دارد؟

سایت مپ از نگاه موتورهای جست‌و‌جو بسیار مهم است. اگرچه سایت مپ تاثیری بر رتبه‌ی وب‌سایت ندارد اما سایت مپ کمک می‌کند که اگر صفحه‌ای در سایت شما ایندکس نشده باشد موتورهای جست‌و‌جو بتوانند درزمان کوتاه‌تری صفحه‌ی ایندکس نشده را به آرشیو صفحات خود منتقل کنند.

از نظر موتور‌های جست‌و‌جو سایت مپ به این دلیل دارای اهمیت زیادی است که موتور‌های جست‌و‌جو از این طریق می‌توانند اطلاعات بیشتری از صفحات شما را بدانند بعنوان مثال:

  • موقعیت دقیق هر صفحه در سایت
  • اهمیت هر صفحه از وب‌سایت
  • ارتباط صفحات وب‌سایت با یکدیگر
  • آخرین بروزرسانی محتواهای وب‌سایت

به همین دلیل است که موتورهای جست‌و‌جو مانند موتور جست‌و‌جو بینگ و گوگل اجازه ثبت نقشه سایت در ابزار‌های مدیریت وب مثل سرچ کنسول را به کاربران خود می‌دهند.

فیلم-آموزش-نصب-اینستاگرام-روی-گوشی

سایت مپ و انواع آن

از نظر سایت مپ ها به چهار دسته تقسیم میشوند:

  • سایت مپ (پیش فرض) یا صفحات سایت
  • سایت مپ ویدئو
  • سایت مپ تصاویر
  • سایت مپ خبری

از نظر ساختار و فرمت، سایت مپ به چندین دسته تقسیم می‌شود.

  • سایت مپ RSS
  • سایت مپ TXT
  • سایت مپ HTML
  • سایت مپ XML

مهم‌ترین نوع سایت مپ که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، نقشه سایت HTML و XML می‌باشد.

سایت مپ HTML

زبان این نقشه سایت، نشانه گذاری ابرمتنی (Hyper text Markup Language) می‌باشد. زبان نشانه گذاری ابرمتنی، زبان مناسبی برای نشان دادن ساختار وب‌سایت‌ها به کاربران می‌باشد.

سایت مپ HTML در برگیرنده‌ی اطلاعات مربوط به صفحات و موقعیت آن‌ها در وب سایت می‌باشد. سایت مپ HTML به صورت دیداری به کاربران سایت ارائه می‌شود. مخاطبان سایت می‌توانند با استفاده از سایت مپ HTML به بخش‌های مختلف وب‌سایت دسترسی داشته باشند .

برای نمونه وب‌سایتی را که شامل هزاران صفحه دسته بندی شده در موضوعات مختلف می‌باشد را درنظر بگیرید. زمانی که کاربر وارد این وب‌سایت می‌شود، نمی‌داند از کدام قسمت باید محتوایی که می‌خواهد را پیدا کند و کاملا سردرگم می‌شود. در این حالت بهترین راه استفاده‌ از نقشه سایتHTML می‌باشد.

کاربران سایت با استفاده از این نوع سایت مپ می‌توانند دقیق‌تر و راحت‌تر از مسیر و محتوای صفحات سایت مطلع شوند.

علاوه بر این به کمک سایت مپ صفحات سایت با استفاده از لینک داخلی به هم مرتبط می‌شوند. در نتیجه این اقدام، رتبه‌ی وب‌سایت روی کلمات کلیدی اصلی بهبود پیدا می‌کند.

سایت مپ XML

زبان نقشه سایت XML، زبان نشانه گذاری قابل توسعه (Extensible Markup Language ) می‌باشد. هدف سایت مپ XML نمایش محتوای وب‌سایت به خزنده‌های موتور جست‌و‌جو می‌باشد و برای کاربران سایت، قابل مشاهده نمی‌باشد.

بعبارت دیگر با استفاده از سایت مپ XML به خزنده‌های موتورهای جست‌و‌جو نشان می‌دهید که در وب‌سایت شما چه صفحاتی وجود دارد. علاوه بر این با استفاده از این سایت مپ هر گونه تغییر و بروزرسانی که در صفحات وب‌سایت انجام می‌گیرد به گوگل اطلاع داده می‌شود.

این پروسه باعث می‌شود که موتور جست‌و‌جو‌گر به‌سرعت بتواند محتوای صفحات وب‌سایت را بررسی کند که این کار تاثیر ویژه‌ای روی سئوی وب‌سایت دارد.
هدف از ایجاد نقشه سایت XML راهنمایی و کمک به خزنده‌های موتور‌های جست‌و‌جو می‌باشد.

سرعت ایندکس محتوای صفحات وب‌سایت توسط موتورهای جست‌و‌جو به سایت مپ وابسته است.

سایت مپ چه مزیت‌هایی دارد؟

سایت مپ XML به موتورهای جست‌و‌جو پیغام می‌دهد که محتوای صفحات وب‌سایت را ایندکس کنند.

علاوه بر این سایت مپ محتوای قرار داده شده در وبسایت و موضوع و بروزرسانی‌های آن را به موتورهای جست‌و‌جو اعلام می‌کند.

نقشه سایت علاوه بر زمان دقیق بروزرسانی محتوای صفحات، فاصله زمانی بین آپدیتها و تکرار آن‌ها را نیز به اطلاع موتورهای جست‌و‌جو می‌رساند.

سایت مپ شما میزان اهمیت محتواهای هر صفحه از سایت را مشخص می‌کند.

سایت مپ XML در ایندکس شدن صفحات Dynamic (پویا) وب‌سایت نقش به‌سزایی دارد.

یک سایت مپ خوب، لینک‌سازی داخلی ضعیف سایت را نیز تا حد قابل توجهی پوشش می‌دهد.

سایت مپ XML سرعت ایندکس شدن سایت‌های پرمحتوا را افزایش می‌دهد، بعبارت دیگر حتی زمانی که ساختار وب‌سایت بسیار پیچیده باشد نیز با وجود نقشه سایت، موتورهای جست‌و‌جو می‌توانند در سایت خزیده و محتوای وب‌سایت را بررسی کنند.

چگونه سایت مپ خود را بسازیم؟

برای این که سایت مپ خود را در گوگل ثبت کنید می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید که چند نمونه از آن را در زیر می‌آوریم :

  1. ثبت نقشه سایت با استفاده از ابزارهای سرچ کنسول
  2. استفاده از افزونه‌های مختلف وردپرس بعنوان مثال yoast یا All in One Seo Pack
  3. اضافه کردن سایت مپ http://example.com/sitemap_location.xml را در فایلrobots.txt اضافه کنید تا مسیر نقشه سایت شما مشخص شود.
  4. و…

استفاده از وردپرس از رایج‌ترین روش‌های ثبت نقشه سایت در موتور جست‌و‌جوی گوگل می‌باشد. اگر با وردپرس آشنایی ندارید می توانید مقاله وردپرس چیست را مطالعه کنید.

آموزش-نصب-اینستاگرام-با-شماره-تلفن

آموزش و ابزارهای ساخت سایت مپ

در صورت استفاده از وردپرس، می‌توان سایت مپ خود را با کمک افزونه (Yoast Seo) ساخت.

مزیت ساخت سایت مپ XML با کمک یواست سئو، بروزرسانی اتوماتیک آن می‌باشد(سایت مپ داینامیک).

پس با افزودن یک صفحه جدید به سایت ( چه پست بلاگ باشد و چه صفحه تجاری محصول)، لینک مربوط به آن، اتوماتیک به نقشه سایت شما افزوده می‌شود.

افزونه دیگری که می‌توانید برای ساخت نقشه سایت از آن استفاده کنید، Google XML Sitemaps می‌باشد که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

اگر از وردپرس برای ساخت سایت مپ استفاده نمی‌کنید می‌توانید از ابزارهای دیگر مانند XML-Sitemaps.com برای ساخت نقشه سایت خود، استفاده کنید. این ابزار یک فایل XML خروجی به شما می‌دهد که بعنوان نقشه سایت از آن استفاده می‌شود.

نقشه سایت در این ابزار از طریق آدرس Site.Com/Sitemap.Xml قابل مشاهده خواهد بود. توجه داشته باشید که تمام صفحات موجود در سایت باید نمایش داده شود.

بعد از ایجاد نقشه سایت، زمان معرفی آن به موتور جست‌و‌جوی گوگل است.

ساخت سایت مپ با استفاده از Yoast SEO به این صورت است:

ابتدا افزونه ی یواست را نصب و فعال کنید، سپس به General SEO رفته و روی تب Features کلیک کنید و گزینه یXML Sitetemaps را روی on قرار دهید. درنهایت تغییرات را با استفاده از کلیک کردن روی گزینه ی Save Change ذخیره کنید.

برای اطمینان از ایجاد سایت مپ توسط Yoast روی علامت سوالی که مقابل XML Sitemaps قرار دارد و سپس لینک آبی رنگ (see the XML Sitemap) موجود کلیک کنید تا سایت مپ ایجاد شده را مشاهده کنید.

 

ساخت سایت مپ با افزونه Google XML Sitemaps : با کمک این افزونه می‌توانید به ساخت سایت مپ (نقشه سایت) در وردپرس بپردازید. این افزونه یکی از افزونه‌های محبوب برای ساخت سایت مپ می‌باشد.

برای استفاده از این افزونه ابتدا باید افزونه را نصب و در وب‌سایت خود فعال سازی کنید.

بعد از فعال سازی افزونه منوی XML-Sitemap در قسمت تنظیمات پیشخوان اضافه خواهد شد، با کلیک روی آن به صفحه تنظیمات ساخت سایت مپ با ورد پرس هدایت می‌شوید.

تنظیمات نقشه سایت در بخش Basice option به صورت زیر است:

Notify Google about updates of your Blog: با این گزینه زمانی که محتوای جدیدی منتشر می ‌کنید یک اعلان برای گوگل ارسال می‌کند تا گوگل را از ایجاد صفحات جدید مطلع کند و گوگل صفحات تازه ی سایت را سریع تر ایندکس کند.

Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your Blog: این گزینه برای ارسال نوتیفیکیشن به موتور جست‌و‌جوی بینگ است تا از ایجاد صفحات جدید درسایت مطلع شود و ایندکس صفحات سریع‌تر انجام شود.

Add sitemap URL to the virtual robots.txt file: این گزینه مربوط به افزودن آدرس نقشه سایت در فایل robots.txt ورد پرس می‌باشد تا موتورهای جست‌و‌جو محتوای نقشه سایت را به کمک این فایل بررسی کنند.

Try to increase the memory limit to: فعال کردن این گزینه مربوط به محدودیت حافظه‌ی افزونه‌ها در وردپرس است که استفاده از آن به نظرشما بستگی دارد.

Try to increase the execution time limit to: این گزینه مربوط به افزایش تغییر زمان اجرای افزونه‌ها در وردپرس می‌باشد.

Try to automatically compress the sitemap: این گزینه مربوط به فشرده‌سازی نقشه سایت در وردپرس می‌باشد که با این کار حجم نقشه‌ی سایت کاهش می‌یابد.

Include a XSLT stylesheet: اگر قصد استفاده از این گزینه برای سایت مپ وردپرس را دارید باید با پسوند XSL در کادر آدرس فایل استایل وب‌سایت خود را وارد کنید تا استایل موردنظر شما روی نقشه سایت وردپرس اعمال شود بنابراین تیک Use default را بردارید.

Override the base URL of the sitemap: درصورت نصب وردپرس وب‌سایت روی یک دایرکتوری، اگر در قسمت آدرس دهی، آدرس وب‌سایت اصلی خود را وارد کرده اید، لازم است در این کادر نیز آدرس سایت اصلی را وارد نمایید. آن‌گاه این تغییرات را در فایل htaccess اعمال کنید.

Include sitemap in HTML format: این گزینه مربوط به پشتیبانی نقشه سایت وردپرس از فرمت HTML است.

Allow anonymous statistics: درصورت فعالسازی این گزینه، اطلاعاتی از سایت شما که درباره نسخه وردپرس، تعداد مطالب، php، و… می‌باشد برای نویسنده افزونه فرستاده خواهد شد.

اضافه کردن وبلاگ به نقشه سایت در بخش Additional Pages: این بخش از افزونه نقشه سایت وردپرس این امکان را به شما میدهد که آدرس وبلاگ مرتبط با سایت خود را در نقشه سایت دامنه اصلی قرار دهید تا هر بار که سایت شما بررسی می‌شود، صفحات وبلاگ شما هم برای ایندکس شدن بررسی شود.

بنابراین روی دکمه Add new page کلیک کنید و اطلاعات سایت خود را (آدرس سایت، مدت زمان بررسی توسط گوگل، اولویت بندی‌ها و… ) وارد کنید.

تنظیمات مربوط به ارزش گذاری مطلب:

Do not use automatic priority calculation: این گزینه برای یکسان کردن ارزش تمام مطالب موجود در وب‌سایت به‌کار می‌رود.

(توجه داشته باشید که اگر این گزینه را فعال کنید، دیگر نباید تنظیمات مربوط به ویرایش و شخصی سازی قسمت Priorities را انجام دهید).

Comment Count: این گزینه مربوط به تعیین ارزش مطالب سایت با توجه به تعداد کامنت‌های هر مطلب می‌باشد.

Comment Average: این گزینه ارزش مطالب سایت را با توجه به میانگین کامنت‌های هر مطلب تعیین می‌کند.

تنظیم قسمت‌های مختلف نقشه سایت در بخش Sitemap Content:

در این بخش مشخص می‌کنید که محتوای نقشه سایت چه قسمت‌هایی را شامل شود، تعدادی از این قسمت‌ها بطور پیش فرض تیک دار است ( بعنوان مثال: صفحه اصلی، صفحات، نوشته‌ها).

شما می‌توانید با نظر خود گزینه‌های دیگر را نیز فعال کنید. با کمک گزینه‌ی Include the last modification time می‌توانید به موتورهای جست‌و‌جو اجازه‌ی خبردار شدن از تغییر مطالب سایت خود را بدهید تا مطالب سایت شما سریع تر ایندکس شود.

مشخص کردن بخش‌هایی که نباید در نقشه سایت باشند با Excluded Items :

با کمک این بخش می‌توان صفحات و محتواهایی که تمایل دارید در نقشه سایت وردپرس نمایش داده نشوند را مشخص کنید.

با استفاده از Categories می‌توان بخش‌هایی که تمایل به عدم نمایش آن‌ها در نقشه‌ی سایت دارید را مشخص کنید و از قسمت بعدی نیز می‌توانید محتواها و صفحات را بر اساس آی‌دی مشخص کرده تا در سایت مپ نشان داده نشوند.

تعیین زمان‌بندی قسمت‌ها Change Frequencies :

با کمک این بخش می‌توان زمان بروزرسانی نقشه سایت وردپرس را برای هرکدام از صفحات سایت ( صفحه اصلی سایت، محتواها، برگه‌ها، دسته‌بندی مطالب، صفحات نویسنده‌گان، برچسب ها، آرشیو مطالب و… ) را معین کرد. این دوره‌های بروزرسانی می‌تواند به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه یا سالانه باشد.

الویت برای ایندکس شدن مطالب در Priorities :

با کمک این قسمت هم می‌توانید تا اولویت بررسی و نمایش صفحات سایت در نقشه سایت وردپرس را تعیین کرد تا به صورت سفارشی نشان داده شوند.
برای نمونه سعی کنید برای صفحه اصلی از درجه ۱٫۰ استفاده کنید تا همیشه بالا باشد و سپس محتوا‌ها و سایر صفحات سایت را از اهمیت بیشتر به کمتر، اولویت بندی کنید.

در پایان تنظیمات ایجاد شده را با دکمه Update Options سیو کنید تا نقشه سایت ایجاد شود.

اعتبارسنجی سایت مپ

ممکن است نقشه سایتی که طراحی کرده اید اشکالاتی باشد بعنوان مثال کدهای مورد استفاده دارای خطا باشند، نام گذاری تگ ها دارای ایراد تایپی باشد و یا استانداردهای سایت مپ رعایت نشده باشد بنابراین بهتر است که یکبار قبل از انتشار و استفاده ی سایت مپ آن را چک کنید تا مطمئن شوید که فایل سایت مپ خطایی نداشته باشد. بسیاری از سایت ها و ابزارها وجود دارند که می توان با کمک آن ها فایل سایت مپ را آنلاین اعتبارسنجی کرد.

چگونه-اینستاگرام-را-فعال-کنیم

بعنوان مثال:

https://www.xml-sitemaps.com/validate-xml-sitemap.html

علاوه بر آن می توان از طریق (Google Search Console ) سایت مپ XML خود را اعتبار سنجی کنید. در حین ثبت سایت مپ در سرچ کنسول اگر خطایی وجود داشته باشد، موتور جستجوی گوگل هشدار می دهد و خطای موجود را نشان می دهد، در صورتی که سایت مپ خطایی نداشته باشد در گوگل ثبت شده و به ایندکس در می آید که گوگل در بازه های زمانی معین (به صلاحدید خود) سایت مپ شما را بررسی می کند و لینک جدید وب‌سایت شما را Crawl می کند
ابزار سرچ کنسول، توسط گوگل ارائه شده و از طریق آن می توان اطلاعات وب سایت را برای گوگل معنی کرد. با این ابزار به گوگل کمک می کنید تا با ساختار وب سایت شما آشنا شود.

البته اگر شما از سرچ کنسول گوگل استفاده نکنید، گوگل با خزیدن در صفحات وب‌سایت شما و بررسی آن ها از قسمت های مختلف وب سایت شما سر در می آورد.

آماده کردن سایت مپ برای معرفی به گوگل

همانطور که می‌دانید در یک سایت مپ اطلاعاتی مانند موقعیت محتوا در سایت، اهمیت آن، نوع محتوا و تغییراتی که روی آن اعمال می‌شود، در اختیار موتورهای جست‌و‌جو قرار می‌گیرد.

قدم اول این است که مشخص کنید تمایل دارید کدام صفحه از وب‌سایت شما توسط موتورهای جست‌و‌جو خزیده و بررسی شود.

در گام دوم باید درباره فرمت سایت مپ خود تصمیم‌گیری کنید. دو راه برای ایجاد نقشه سایت وجود دارد: ایجاد به صورت دستی و استفاده از ابزارهای شخص ثالث موجود

در گام آخر شما باید سایت مپ خود را در موتور جست‌و‌جوی گوگل ثبت کنید.

معرفی سایت مپ به موتور جستجوی گوگل:

موتورهای جستجوگر بسیار پیشرفته هستند و درصورت وجود نقشه سایت آن را به آسانی پیدا می‌کنند. اما برای اطمینان، بهتر است نقشه سایت خود را به موتورهای جست‌و‌جوگر معرفی کنید.

بنابراین بعد از ساخت نقشه سایت نوبت به معرفی آن به گوگل می‌رسد که لازم است برای این کار به صورت زیر عمل کنید:

  1. وارد حساب کاربری خود در سرچ کنسول گوگل (Google search console) شوید.
  2. از بخش Index وارد قسمتSitemaps شوید.
    درصورتی که از قبل سایت مپ خود را به سرچ کنسول موتور جست‌و‌جوی گوگل تحویل داده‌ باشید، یک لیست از نقشه سایت‌های تحویل داده ‌شده را در این صفحه مشاهده خواهید کرد.
  3. در Add a new sitemap بخش نهایی آدرس URL سایت مپ خود را وارد کنید.
  4. در نهایت رویSUBMIT کلیک کنید.
    با این کار نقشه سایت به سرچ کنسول گوگل اضافه می‌شود.

اگر مراحل ذکر شده را به درستی انجام داده باشید، اطلاعاتی روی سایت مپ خود در زیر بخش “Submitted Ssitemaps” مشاهده خواهید کرد.
ثبت نقشه سایت در سرچ کنسول گوگل در سئوی سایت تاثیری ندارد، اما اطلاعات مهمی را برای بهینه سازی وب‌سایت در اختیار قرار می‌دهد.

جمع بندی:

در این مقاله سعی شده است که سایت مپ و اهمیت آن در پیشرفت یک وب سایت را بررسی کنیم.

با داشتن یک سایت مپ خوب می‌توان علاوه بر بهبود سئو سایت، سرعت ایندکس صفحات سایت را نیز بهبود بخشید. به همین دلیل است که ایجاد یک نقشه سایت خوب اهمیت می‌یابد و نیازمند دقت و توجه ویژه است.

سایت مپ را می‌توان از طریق افزونه‌های متعددی طراحی و ایجاد کرد که دو مورد از بهترین افزونه ها در این مقاله ذکر شد ( افزونه yoast seo یا Google XML Sitemaps )

توجه داشته باشید که نصب همزمان دو افزونه به دلیل عملکرد مشابه تداخل ایجاد خواهد کرد زیرا باعث ایجاد دو سایت مپ می‌شود و این امر باعث گمراه شدن موتورهای جست‌و‌جو می‌شود.

علاوه بر این ایجاد دستی سایت مپ به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود به این دلیل که شما بعد از اضافه کردن هر محتوا به سایت باید نقشه جدیدی بسازید که بسیار زمان‌بر خواهد بود.

منبع: bit.ly shorturl.at clck.ru

 

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید.

[yasr_visitor_votes size="large"]

نویسنده

نظرات ( 0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

Billy_49

مقالات مرتبط

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart