لندینگ پیج چیست؟ | 11 ایده طراحی لندینگ پیج خلاقانه
Search
Close this search box.

لندینگ پیج چیست؟ | 11 ایده طراحی لندینگ پیج خلاقانه

زمان مطالعه: 9 دقیقه
لندینگ پیج چیست؟

لیست محتوا

Contents

از ابزار های اصلی که زیاد در بازاریابی اینترنتی دیده می‌شود، اسفتاده از لندینگ پیج (صفحه فرود) است. در وب‌سایت های بزرگ ایران همانند بامیلو، دیجیکالا و … از این ابزار برای رسیدن به اهداف‌شان استفاده می‌شود.

تحقیقات نشان داده‌اند، کسب وکار هایی که از لندینگ پیج برای محصولات و فعالیت‌های‌ شان استفاده می‌کنند بازدهی و سودآوری بسیار زیادی دارند. تولید محتوا مناسب در لندینگ پیچ بسیار ضروری است، و برای جذب مخاطب بیشتر باید حتما به این موضوع توجه شود. یکی از کارهایی که در حوزه خدمات سئو و بهینه سازی سایت بسیار مورد توجه قرار می گیرد طراحی لندینگ پیج های خوب است.

در ادامه این مقاله شما با لندینگ پیج که به آن صفحه فرود نیز می‌گویند، آشنا می‎شوید. پس از این که با صفحه فرود آشنا شدید، لازم است با نکات مهم در طراحی این صفحه نیز آشنا شوید. اما اگر می‌دانید لندینگ پیج چیست ولی دلیل استفاده از آن را نمی‌دانید، مطالعه این مقاله به شما توصیه می‌شود. لندینگ پیج خوب و خلاقانه می‌تواند به افزایش فروش شما کمک به‌سزایی کند.

لندینگ پیج چیست؟

لندینگ پیج به چه معناست؟ لندینگ پیج یا صفحه فرود، یک صفحه شاخص است که از روش‌های مختلف به خصوص موتورهای جستوجو کاربران وارد این صفحه می‌شوند، یا به عبارت دیگر این صفحات دروازه ورود کاربران به سایت شما هستند. با‌توجه به هدفی که برای وب‌سایت خود دارید، این صفحه ساخته می‌شود؛ از این رو به این صفحات، صفحه هدف نیز می‌گویند هدف شما می‌تواند شامل ثبت‌نام در سایت، انجام خرید و یا پر کردن فرم برای گرفتن اطلاعات کاربر باشد.

بنابراین باید باید مطابق هدف خود لندینگ پیج را طراحی و پیاده‌سازی کنید، اما فراموش نکنید که طراحی این صفحات خیلی مهم هستند و باید به نحوی پیاده‌سازی شوند که کاربر بلافاصله پس از ورود صفحه را ترک نکند.

شما می‌توانید با استفاده از پخش بنرهای تبلیغاتی صفحات فرود در سایت‌های دیگر و یا به اشتراک‌گذاری لینک این صفحات در کانال‌های تلگرام، این صفحات را به کاربران نشان دهید و از آن‌ها به عنوان نقطه فرودی در سایت خود استفاده کنید.

 

آموزش ساخت لندینگ پیج

Landing به چه معناست؟

کاربرد اصلی واژه Landing در علوم هوافضا و هواپیما است. به نقطه ای که خلبان فرود می آید Landing Point گفته می شود. این نقطه از طریق برج مراقبت به خلبان اعلام می شود. ارتباط بین لندینگ هواپیما و صفحه لندینگ چیست و چرا به این صفحه به این نام شناخته می‌شود؟

مدیر سایت و شخصی که بنر تبلیغاتی را برای سایت طراحی می کند برج مراقبت هستند و صفحه ای که کاربر پس از کلیک بر روی بنر وارد آن می شود نیز صفحه فرود است. زیرا کاربر به صفحه‌ای وارد می شود که ما آن را تعیین کرده‌ایم.

اهمیت طراحی لندینگ پیج خوب چیست؟

عموما صفحه فرود با سبک کلی وب سایت با متفاوت است، این صفحه یک طراحی منحصر‌به فرد دارد و صفحه فرود جدا از صفحات اصلی یک سایت طراحی می شود ، صفحه فرود باید یک طراحی منحصر به فرد داشته باشد زیرا کاربر از طریق این صفحه با سایت ما آشنا می‌شود.

وقتی تبلیغات شما در سایت های مختلف قرار می‌گیرد، کاربر بدون هیچ‌گونه جستجویی در گوگل وارد سایت شما می‌شود و هیچ آشنایی با سایت شما ندارد. به همین دلیل این صفحات می‌تواند باعث رشد و پیشرفت شما شوند و یا حتی نقطه ضفی برای شما محسوب شوند.

اگر مخاطب از صفحه لندینگ پیج شما لذت ببرد، ترغیب می‌شود از سایر صفحات سایت شما نیز بازدید کند و در این صورت time on site شما نیز بالا می‌رود.

انتخاب این که کدام یک از صفحات سایت شما، لندینگ پیج باشد، به انتخاب خودتان است. در بعضی از وب‌سایت‌ها، صفحه اصلی صفحه لندینگ پیج است و بعضی دیگر یک صفحه خاص را به‌عنوان صفحه فرود برمی‌گزینند.

معنای لندینگ پیج در گوگل آنالیتیکس

تا به اینجا تعریف لندینگ پیج را در مباحث دیجیتال مارکتینگ بیان کردیم، اما لندینگ پیج در ابزارهای قوی آنالیز از جمله گوگل آنالیتیکس مفاهیم متمایزی دارد. در Google Analytics لندینگ پیج به صفحاتی از سایت گفته می‌شود که کاربر از طریق آن وارد سایت ما می‎شود. این صفحات می‌توانند برای ما مهم باشند یا نه.

اگر بخواهیم به صورت تخصصی بیان کنیم، به هر صفحه‌ای که کاربر از آن جا Session اش را آغاز می‎کند، لندینگ پیج گفته می‌شود.

 

تحلیل لندینگ پیج با استفاده از گوگل آنالیتیکس

انواع لندینگ پیج

همان‌طور که در قسمت های قبل گفته شد، طراحی لندینگ پیج مانند سایر صفحات سایت نیست و شامل بخش‌های هدر، ساید‌بار و فوتر وب‌سایت شما نیست. کاربر از طریق بنر و تبلیغات در سایت‌های دیگر، شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستوجو و… وارد صفحه فرود می‌شوند.

صفحه هدف Opt-In Landing Pages

در طراحی صفحات Opt-in Page که مخفف Opt-In Landing Pages است، بخش‌های هدر، ساید‌بار و فوتر وب‌سایت شما در آن‌ها وجود دارد و ساختار این صفحات مانند سایر صفحات سایت است.

صفحه هدف  Click Through

صفحه فرود Click Through، بدین منظور استفاده می‌شود که با کلیک کاربر بر روی آن به صفحه‌ی دیگری منتقل می‌شود. این نوع صفحات با هدف متقاعد کردن کاربر و کلیک بر روی لینکی خاص و سپس هدایت به صفحه ای دیگر طراحی شده‌اند. اصولا برای افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری استفاده می‌شود.

این صفحات عموما برای ارائه جزئیات یک محصول استفاده می‌شود و با این عمل بازدیدکننده را برای خرید متقاعدتر می‌کند درنتیجه کاربر یک قدم به خرید نزدیک‌تر می‌شود.

صفحه هدف Lead Generation

در این صفحات اطلاعات کاربر از جمله نام و ایمیل بازدیدکننده از طریق یک فرم جمع‌آوری می‎شود و صرفا هدف طراحی این نوع لندینگ پیج جمع‌آوری اطلاعات کاربران است. اما توجه کنید که کاربر در ازای ارائه اطلاعات توقع دارد، محصول و یا خدمتی را به رایگان از شما دریافت کند. بنابراین شما نیز می‌توانید با دادن کتاب، ویدئو و یا لینک شرکت در یک وبینار به صورت رایگان کاربران تان را متقاعد به پر کردن فرم نمایید.

کاربرد‌های لندینگ پیج چیست؟

بنر یا تبلیغات گوگل

این صفحه به شما کمک می کند بازده بالایی در تبلیغات خود داشته باشید و توجه کاربران را به موضوعی خاص و یا یک کمپین جلب کنید.

محتوای ایمیل مارکتینگ

صفحات فرود در بازاریابی ایمیلی برای کاربرانی که با تجارت شما آشنا هستند، بیشتر مفید است. با استفاده از این ابزار می توانید با ارسال کتاب الکترونیکی ، مقالات پژوهشی در زمینه کاری، وبینار یا کارگاه آموزشی، کاربران را به تجارت خود برگردانید و آن‌ها را به بازگشت ترغیب کنید.

نسخه ی نمایشی رایگان

اگر بخشی یا تمام خدمات خود را به مدت محدود به صورت رایگان ارائه می کنید، می توانید با استفاده از لندینگ پیج توجه کاربر را به این موضوع جلب کنید.

صفحه محصول

تمرکز کاربر بر روی یک محصول خاص راهی عالی برای افزایش شانس فروش آن است. موفق ترین فروشگاه های آنلاین برای هر محصول یا دسته‌ای از آن،صفحه فرود جداگانه ای دارند.

کمپین تبلیغاتی

اگر برای یک مناسبت خاص یک کمپین تبلیغاتی در نظر گرفته اید، یا یک پیشنهاد ویژه مانند کد تخفیف دارید یا می خواهید نسخه رایگان نرم افزار خود را برای مدتی در اختیار کاربران قرار دهید، صفحه مورد نظر شما برای تبلیغات باید یک صفحه فرود باشد، که دقیقاً برای دستیابی به هدف کمپین طراحی و ساخته شده است.

تماس با ما

برای بسیاری از سازمان های مشاوره‌ای، خدمات حقوقی و مالی و …، صفحه تماس با ما یکی از مهمترین صفحات سایت است. برای بهینه سازی تجربه کاربر، حتماً در زمان طراحی لندینگ پیج استفاده از زبان، کلمات و لحن مناسب را درنظر داشته باشید.

 

انواع لندینگ پیج

دلیل استفاده از صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست؟

اکثر مردم در فضای آنلاین به دنبال یک محصول، خدمت و یا اطلاعاتی هستند. اما امروزه تنوع زیاد محصولات و افزایش حجم تبلیغات باعث سردرگمی و گیج شدن کاربر شده است.

طبق تحقیقات مردم در مدت 8 ثانیه تصمیم می‌گیرند که به موضوعی توجه کنند یا نه. باتوجه به آمار هر کسب و کار مدت زمان محدودی فرصت دارد تا کاربر را به سمت خود جذب کند و بازدیدکنندگان متقاعد سازد که برای رفع نیاز‌شان از آن کسب و کار استفاده کند. بنابراین شما باید خدمت ‌تان را به طور خاص و خلاقانه به نمایش بگذارید تا بتوانید کاربر را راضی کنید.

شما با استفاده از لندینگ پیج خلاقانه به‌خوبی می‌توانید این کار را انجام دهید. از طرفی شاید بسیاری از رقبا شما ندانند لندینگ پیج چیست و شما با استفاده از این صفحات می‌توانید از آن‌ها سبقت بگیرید. یکی دیگر از راه هایی که شما می توانید با استفاده از آن کاربان زیادی را به سمت سایت خود بکشانید استفاده از رپورتاژ آگهی است.

استفاده از لندینگ‌پیج در تجارت بدون شک می‌تواند بازدهی و سودآوری بالایی برای شما داشته باشد. از جمله مزایای صفحه فرود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افراد را به تخفیف جذب کرده و تخفیفات را در معرض دید کاربران قرار دهید.
  • مردم را به استفاده از نسخه های آزمایشی رایگان یا دموی محصولات تشویق کنید
  •  فروش محصولات در یک بازه زمانی یا در هنگام تخفیف های ویژه افزایش یابد.
  • ثبت نام وبینار یا سمینار آنلاین
  • جمع آوری ایمیل با ثبت‌نام در خبرنامه آنلاین
  • دانلود کتاب‌های الکترونیکی را افزایش دهید.
  • جمع آوری اطلاعات از اعضای سایت
  • نمایش و دعوت مردم به رویدادهای عمومی که توسط شرکت شما برگزار می شود.
  • و سایر کاربردهای تبلیغاتی

چگونه لندینگ‌پیج‌ را تأثیرگذارتر کرد؟

در طراحی لندینگ پیج باید دقت کرد که هدف توجه کاربر به محصول تبلیغاتی است و نباید این صفحه به ‌گونه‌ای طراحی شود که عامل مزاحم‌کننده‌ای داشته باشد تا حواس کاربر پرت شود و تمرکز‌ش را از دست بدهد.

با تلفیق عناصر خاص و ساده کاربران بهتر می‌توانند با محتوای صفحه ارتباط برقرار کنند. کاربر با مطالعه این صفحه باید اطلاعات کاملی درباره‌ی محصول و یا خدمت شما بدست آورد.

بهتر است لندینگ‌پیج‌ خوب شامل اجزا زیر باشد:

  •  عناوین خلاقانه
  • محتوای جذاب تصویری و ویدئویی
  • ارائه توضیحات جامع درباره محصول
  • فرم‌ ثبت اطلاعات کاربران
  • دکمه برای فراخواندن کاربر یا CTA

فراموش نکنید اکثر کاربرانی که وارد صفحات لندینگ پیج می‌شوند، از طریق موبایل وارد می‌شوند؛ بنابراین باید این صفحات حتما در موبایل به خوبی نشان داده شود و برای موبایل نیز بهینه‌سازی لازم انجام شود.

لندینگ پیج خلاقانه

دکمه فراخوان یا  Call To Action

همان‌طور که در بالا گفته شد، یکی از اجزا صفحات فرود دکمه فراخوان است. طراحی و مکان قرارگیری دکمه CTA از اهمیت زیادی برخوردار است؛ اما چیزی که باعث کلیک خوردن این دکمه می‌شود، محتوای این صفحه و جذابیت آن برای مخاطب است. از دکمه فراخوان برای عضویت در خبرنامه، درخواست بارگیری فایل یا پر کردن فرم استفاده می‌شود.
انتخاب رنگ این دکمه نیز موضوع مهمی است و باید مخاطب را جذب کند نه این‌که باعث دفع مخاطب شود. شما باید متناسب با موضوع کسب و کارتان رنگ مناسب را انتخاب کنید.

چند نمونه لندینگ پیج

در این قسمت می‌توانید چند نمونه لندینگ پیج خلاقانه را مشاهده کنید و از آن ها ایده بگیرید.

چند نمونه لندینگ پیج

نمونه رپورتاژ

طراحی صفحه فرود

نکات مهم در طراح لندینگ پیج چیست؟

در طراحی صفحه فرود بهتر است از لینک خارجی استفاده نشود، زیرا ممکن است کاربر تمرکزش را از روی هدف اصلی از دست بدهد و به سایتی که به آن لینک داده‌اید، مراجعه کند.

همان‌طور که گفته شد باید کاربر در قبال ارائه اطلاعات به شما، چیزی را نیز به رایگان دریافت کند و تبادل اطلاعات به صورت یک طرفه نباشد. از طرفی کاربر باید اطمینان خاطر داشته باشد که اطلاعات اش محرمانه باقی می‌ماند تا به دادن اطلاعات صحیح ترغیب شود.

طراحی لندینگ پیج باید متناسب با هدف آن باشد.

برای رسیدن به هدف نهایی صفحه فرود، این صفحه باید بهینه باشد و مراحل ثبت اطلاعات تا حد ممکن ساده و سریع باشد تا کاربر از تمایل بیشتری برای پر کردن فرم از خود نشان دهد.

محتوای صفحه لندینگ نباید کپی باشد و برای این صفحه یک محتوا انحصاری تولید کنید.

در محتوای صفحه هدف از اعداد و آمار‌ها استفاده کنید. به کارگیری آمار و نتایج تحقیقات می‌تواند برای جلب نظر مخاطب و ایجاد یک لندینگ پیج خلاقانه کمک کند.

استفاده از ویدئوهای مناسب با مدت زمان مشخص و صحیح می‌تواند در نرخ تبدیل کاربر به مشتری تاثیر زیادی بگذارد.

گاهی لازم است بدانید هدف کاربر از ورود به صفحه لندینگ پیج چه بوده است، آیا همان هدف مدنظر شما بوده؟ با استفاده از پرسش و پاسخ شما می‌توانید اهداف کاربران را شناسید کنید و اگر به هدف‌شان در این صفحه نرسیده‌اند، می‌توانید محتوای صفحه را متناسب با نیاز کاربران تغییر دهید.

در صفحات هدف برای این که به کاربر نشان دهید کجا را باید کلیک کند و یا در چه قسمتی اطلاعاتش را ثبت کند، می‌توانید از نشانگر ها استفاده کنید.

در این صفحه محتوا را به‌گونه ای بیان کنید که تعهدات خود پایبند هستید و اگر مشتری از محصول و یا خدمت راضی نباشد، متعهد به برگشت هزینه هستید. در این صورت شما به عنوان برندی که گارانتی برگشت هزینه را دارد، در بین مردم شناخته می‌شوید.

در حالت کلی صفحات لندینگ پیچ، صفحات شلوغی نباید باشند و استفاده از فضای خالی در این صفحات موجب می‌شود این صفحات برای کاربر مرتب به نظر بیایند و توجه به مطالب اصلی بیشتر شود.

سخن آخر

در اینجا شما با مفهوم لندینگ پیج آشنا شدید، دریافتید که صفحات هدف انواع مختلفی دارند. همچنین نکات لازم برای طراحی لندینگ پیج خوب را نیز فراگرفتید.

طراحی یک صفحه هدف مناسب همان طور که می‌تواند کمک به پیشرفت شما کند. اما اگر نکات ذکر شده رعایت نشود، تبلیغات به ضرر شما تمام می‌شود. طراحی لندینگ پیج خوب و خلاقانه می‌تواند به یک چالش در کسب و کار شما تبدیل شود. درست است که هیچ کاری را نمی‌توان بدون خطا انجام داد ولی باید تمام تلاش خود را در بهینه سازی این صفحه انجام دهید.

بنابراین بهترین کار این است که شما بسیاری از الگوهای لندینگ پیج را که توسط بزرگترین و تخصصی ترین طراحان و شرکتها طراحی شده و نتیجه مطلوب را نیز بدست آورده‌اند، تحلیل و بررسی کنید. یک سازنده لندینگ پیج خوب می تواند راه‌های دشوار و چالش برانگیز برای دستیابی به یک کمپین تبلیغاتی را، هموار و آسان کند.

برخی از کارشناسان بازاریابی دیجیتال معتقدند که صفحه فرود شما باید کاملاً متفاوت از صفحات داخلی و قالب کلی سایت شما باشد و حتی نباید دارای یک منو و دکمه‌ای برای ورود به سایت شما باشد تا کاربر را از هدفی که دنبال می کنید منحرف نکند. در لندینگ متداول ترین صفحه فرود مورد استفاده برای تبلیغات کلیکی است. تبلیغ می تواند تبلیغات کلیکی در Google یا تبلیغات بنر در سایت های متفاوت باشد. این در واقع صفحه ای است که افراد پس از کلیک بر روی تبلیغات شما “در آن فرود می آیند”.

منبع: tinyurl yun.ir

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید.

[yasr_visitor_votes size="large"]

نویسنده

نظرات ( 0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

Billy_49

مقالات مرتبط

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart