9 تکنیک کاهش رتبه الکسا | سریع ترین راه افزایش رتبه الکسا
Search
Close this search box.

9 تکنیک کاهش رتبه الکسا | سریع ترین راه افزایش رتبه الکسا

زمان مطالعه: 13 دقیقه
کاهش رتبه الکسا

لیست محتوا

Contents

داشتن یک وبسایت معتبر و پرسود آرزوی هر کسب و کاری است. اگر شما هم برای بیزینس خود یک وبسایت راه‌اندازی کرده‌اید اما از میزان فروش و سودآوری آن رضایت ندارید، پیشنهاد می‌کنیم به دنبال کاهش رتبه الکسا خود باشید تا در میدان جنگ با رقبا پیروز شوید. امروزه با توجه به اهمیت رتبه الکسا در میان سرمایه گذاران و کاربران یک وبسایت، کاهش رتبه الکسا و بالا بردن میزان اعتبار، نقش مهمی در موفقیت در کسب و کار شما خواهد داشت. کاهش رتبه الکسا یکی از خدمات سئو و بهینه سازی سایت است که آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا این خدمت را برای شما انجام می دهد.  در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با پنج مورد از راه‌های کاهش رتبه الکسا آشنا کنیم.

رتبه الکسا چیست؟ و چرا اهمیت دارد؟

الکسا یک وبسایت از مجموعه بزرگ آمازون می‌باشد که به عنوان معیاری برای رتبه بندی وبسایت ها در سراسر جهان شناخته می‌شود. این ابزار قدرتمند و مطرح در واقع وضعیت محبوبیت و موفقیت یک وبسایت را در بین کاربران آنلاین در سراسر دنیا نشان می‌دهد.

به همین دلیل است که کاهش رتبه الکسا یکی از اهداف مهم صاحبان وبسایت‌ها محسوب می‌شود و همواره در حال برنامه ریزی برای بهبود آن هستند. الکسا داده ها و اطلاعات مورد نیاز خود را از سه موتور جستجوی، فایرفاکس، گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر به دست می‌آورد و سپس طبق الویت‌های مشخص، به هر وبسایت یک رتبه را اختصاص می‌دهد. یکی از مهم‌ترین الویت‌ها یا معیارهای الکسا برای اختصاص رتبه‌ به وبسایت‌ها، میزان ترافیک آنهاست که معمولا در بازه زمانی 90 روز گذشته بررسی می‌شود.

اما شاید برایتان سوال پیش آمده که کاهش رتبه الکسا چرا مهم است؟ ما اهمیت این موضوع را از دو نظر عنوان می‌کنیم. اول اینکه؛ فرض کنید شما یک کاربر هستید و به صورت اینترنتی قصد خرید یک محصول را دارید. در گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر محصول مورد نظر را وارد می‌کنید و با لیستی از وبسایت‌های مرتبط رو به رو می‌شوید. در این حالت چگونه به یک وبسایت اعتماد می‌کنید؟ بله پس از بررسی قیمت و ویژگی‌های دیگر، رتبه الکسا آن وبسایت را نگاه می‌کنید.

در نتیجه با کاهش رتبه الکسا وبسایت خود، باعث می‌شوید تا کاربران آنلاین، شما را به عنوان یک وبسایت پرطرفدار و معتبر بشناسند و بیشتر به کسب و کار شما اعتماد نمایند و البته روشن است که حاصل این اعتمادسازی، این است که کاربران بیشتری را به مشتریان خود تبدیل می‌کنید.

کاهش رتبه الکسا

و اما مورد دوم؛ اگر یک سرمایه‌گذار یا تبلیغ کننده قصد همکاری با وبسایت شما را داشته باشد، معتبر بودن وبسایت و میزان بازدید روزانه شما برای آنها مهم است. در نتیجه رتبه الکسا شما را بررسی خواهند کرد تا بدانند که هزینه کردن برای این وبسایت، تا چه حد می‌تواند برایشان سودآوری به همراه داشته باشد.

پس اگر قصد دارید یک وبسایت موفق داشته باشید، حتما برای کاهش رتبه الکسا خود برنامه‌ریزی نمایید. اما نکته قابل توجه در کاهش رتبه الکسا این است که افزایش میزان ترافیک یک وبسایت به تنهایی در تعیین رتبه تاثیر ندارد، بلکه وضعیت و تلاش وبسایت‌های رقیب نیز موثر است.

امروزه شرکت‌های بسیاری وجود دارند که در زمینه کاهش رتبه الکسا خدمات تضمینی ارائه می‌دهند. این شرکت‌ها تنها با دانستن دامنه وبسایت مورد نظر، برنامه‌هایی برای افزایش ترافیک طراحی می‌کنند که صاحبان وبسایت‌ها را با پرداخت هزینه‌های ماهانه، به رتبه دلخواه‌شان می‌رساند. این افزایش ترافیک، ممکن است لازم باشد که شما پهنای باند و یا منابع خود را افزایش دهید.

آنها همچنین کاهش رتبه الکسا وبسایت را تا زمانی تضمین می‌کنند که هزینه ماهانه خود را دریافت کنند. یعنی زمانی که صاحبان وبسایت همکاری خود را با آن شرکت قطع کنند، ترافیک و رتبه الکسا مانند قبل خواهد شد. نکته دیگر در مورد این خدمات کاهش رتبه الکسا شرکت‌ها این است که برای وبسایت‌هایی با دامنه .ir هزینه‌ بیشتری دریافت می‌کنند، که این هزینه با توجه به محل قرارگیری سرور و میزان بازدیدکننده روزانه، متفاوت است.

یکی از معایب دریافت خدمات کاهش رتبه الکسا از این شرکت‌ها این است که، بازدیدکنندگان ارسالی آنها از این مساله اطلاعی ندارند و هیچ کدام حتی نمی‌دانند که از سایت شما بازدیدکرده‌اند. در این حالت شما شاهد افزایش بازدید و کاهش رتبه الکسا خود هستید، اما هیچ فروش محصولات و یا خدماتی از طریق این بازدیدکنندگان دریافت نخواهید کرد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا پنج نکته اساسی را به شما آموزش دهیم تا بدون نیاز به دریافت خدمات از این شرکت‌ها، کاهش رتبه الکسا خود را به دست آورید.

چطور رتبه الکسا یک وبسایت را بفهمیم؟

گاهی نیاز دارید که رتبه الکسا یک وبسایت رقیب و یا وبسایت مورد نیاز خود را بدانید. همچنین برای بهبود رتبه الکسا وبسایت خود نیز، باید ابتدا رتبه آن را بدانید تا بتوانید برای کاهش رتبه الکسا برنامه‌ریزی درستی داشته باشید. در هر حال برای دانستن رتبه الکسا یک وبسایت دو راه وجود دارد:

اول اینکه می‌توانید به لینک زیر مراجعه کرده و با وارد کردن آدرس سایت مورد نظر، رتبه آن را مشاهده کنید.
https://www.alexa.com/siteinfo

و دوم اینکه نوار ابزار الکسا (Alexa toolbar) را نصب کنید و علاوه بر مشاهده رتبه الکسا، اطلاعات دیگری را نیز دریافت نمایید. اطلاعاتی که در کاهش رتبه الکسا به شما کمک خواهد کرد.
برای دانلود این ابزار کافیست در گوگل Alexa toolbar را جستجو کنید و آنها را به مرورگر خود اضافه کنید.

نوار ابزار الکسا یک افزونه است که بر روی مرورگرهای گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس نصب می‌شود و می‌توانید رتبه و اطلاعات دیگر از سایتی که در حال بازدید از آن هستید را به دست آورید. نوار ابزار الکسا اطلاعات زیر را در اختیار شما قرار خواهد داد، اطلاعاتی که برای کاهش رتبه الکسا بسیار کمک کننده هستند:

  • لیست وبسایت‌هایی که آدرس وبسایت شما را به عنوان لینک پشتیبان ذکر کرده‌اند.
  • تعداد بازدیدکنندگان روزانه وبسایت
  • Time on page هر بازدیدکننده، یعنی مدت زمانی که یک بازدیدکننده در آن وبسایت مانده است.
  • نرخ بازدیدکنندگان یک صفحه از وبسایت و …

نحوه محاسبه رتبه الکسا

نحوه محاسبه رتبه الکسا به چه صورت است؟

قبل از آنکه به سراغ راه‌های بهبود رتبه الکسا برویم، بهتر است بفهمیم که اصلا الکسا، این رتبه ها را بر چه اساسی به وبسایت‌ها نسبت می‌دهد؟ دانستن اینکه چه عواملی سبب کاهش رتبه الکسا می‌شود، به شما کمک می‌کند تا بتوانید یک نقشه راه مشخص و روشن برای خود ترسیم کنید و به رتبه الکسا مد نظر برسید.

الکسا در واقع تمام ترافیک اینترنت را بررسی می‌کند تا بفهمد هر وبسایت چه سهمی داشته است. اما تنها میزان ترافیک اثرگذار نیست بلکه عوامل دیگری نیز دخالت دارند. از آنجایی که الکسا یک معیار سنجش کیفیت وبسایت به حساب می‌آید، پس کاهش رتبه الکسا امری ضروری است. الکسا همچنین نکاتی که نشان دهنده رضایت کاربران از یک وبسایت است، را در الگوریتم‌های رتبه بندی خود در نظر می‌گیرد.

نکاتی مانند اینکه؛ time on page بازدیدکنندگان چقدر است، یعنی کاربران چه مدت در یک وبسایت وقت می‌گذرانند. عمق کلیک بازدیدکنندگان چقدر است (عمق کلیک یعنی متوسط تعداد صفحاتی که یک بازدیدکننده بعد از ورود به یک وبسایت، از آنها دیدن کرده است. کدام وبسایت‌ها و یا صفحات، بازدیدکننده بیشتری را به سمت خود کشانده‌اند و … .

اینکه time on page یا ماندگاری یک کاربر در یک وبسایت چقدر باشد، به طور غیر مستقیم نشان می‌دهد که آن وبسایت چقدر مفید و با کیفیت بوده و توانسته است مخاطب را مدت زمان طولانی با محتواهای خود درگیر کند.

الکسا نیز دقیقا به دنبال چنین وبسایت‌هایی می‌گردد تا رتبه‌‌های بالا را به آنها اختصاص دهد. پس همه این نکات در کاهش رتبه الکسا موثر است. البته این ابزار مهم و قدرتمند مدام در حال بهبود الگوریتم‌های رتبه بندی خود می‌باشد و در آخرین به روز رسانی خود علاوه بر اینکه میزان ترافیک را در نظر می‌گیرد، به منبع ترافیک‌ها نیز دقت می‌کند. همان طور که می‌دانید، ورود به یک وبسایت از چهار کانال اصلی ممکن است:

1.ترافیک حاصل از جستجو در موتورهای جستجوی مختلف

در این حالت کاربران عبارت کلیدی مورد نظر خود را در یکی از موتورهای جستجوی گوگل(Google)، یاهو(Yahoo) و یا بینگ(Bing) وارد می‌کنند و از طریق نتایجی که این موتورهای جستجو نمایش می‌دهند، وارد یک وبسایت می‌شوند. پس با کاهش رتبه الکسا، می‌توانید در بین نتایج حاصل شده، خوش شانس‌تر باشید.

2.ترافیک بی‌واسطه یا مستقیم

زمانی که کاربر آدرس یک وبسایت را در URL وارد می‌کند و به یک وبسایت راه پیدا می‌کند، یعنی بدون واسطه و مستقیم مراجعه کرده است. البته ورود از طریق این کانال معمولا مخصوص وبسایت‌های معروف و شناخته شده است. البته که کاهش رتبه الکسا هم می‌تواند به نوعی این محبوبیت را برای یک وبسایت ایجاد کند.

3. ترافیک حاصل از وبسایت‌های دیگر

این مورد زمانی است که یک کاربر در یک وبسایت مشغول وقت گذرانی است و با یک لینک مواجه می‌شود که او را به یک وبسایت دیگر انتقال می‌دهد. این در حالتی اتفاق می‌افتد که وبسایت اول یک رپورتاژ آگهی یا لینک خارجی در بین مطالب خود قرار داده باشد، و کاربران خود را یا برای تبلیغ و یا برای آگاهی دادن بیشتر به یک وبسایت دیگر منتقل کند. پس اگر کاهش رتبه الکسا وبسایت خود را در نظر داشته باشید، می‌توانید به عنوان یک منبع معتبر از وبسایت‌های دیگر لینک پشتیبان بگیرید.

4. ترافیک حاصل از شبکه‌های اجتماعی

در این حالت تبلیغ یک وبسایت در یک شبکه اجتماعی منتشر می‌شود و علاقه‌مندان را به مراجعه به وبسایت راهنمایی می‌کند. این تبلیغات که لینک وبسایت را در خود جای داده‌اند، معمولا در شبکه‌های اجتماعی از قبیل؛ تلگرام، فیسبوک، اینستاگرام و … منتشر می‌شوند. پس مراجعات از طریق شبکه‌های اجتماعی هم سبب کاهش رتبه الکسا یک وبسایت می‌شود.

چگونه رتبه الکسا را افزایش دهیم؟

بسیار خوب، پس از بیان این توضیحات، وقت آن رسیده است که بدانیم چگونه می‌توانیم کاهش رتبه الکسا خود را به انجام برسانیم. همان طور که در قسمت‌های قبل عنوان کردیم، می‌توانید کاهش رتبه الکسا وبسایت خود را به یک شرکت فعال در این زمینه بسپارید. اما پیشنهاد می‌کنیم قبل از این کار، چند دستورالعمل زیر را به کار ببرید و از دیدن نتایج آن شگفت زده شوید.

1. محتوای باکیفیت بنویسید

محتوا یکی از پایه‌های اصلی و قوی‌ترین راه ارتباط یک کسب و کار با مخاطبان یک وبسایت است و در کاهش رتبه الکسا بسیار موثر است. همواره به یاد داشته باشد که یک محتوای قوی و باکیفیت که نیاز مخاطب را برطرف می‌کند، از هر چیزی مهم‌تر است.

زمانی که سعی می‌کنید از طریق مسائل حاشیه‌ای به بازدید بیشتر برسید، حتی اگر موفق هم بشوید، زیاد دوام نخواهد داشت زیرا فقط در آن بازه زمانی بازدید خود را افزایش داده‌اید اما مخاطب وفاداری ندارید.

اما اگر محتواهای جذاب، باکیفیت و مطابق نیاز کاربران تهیه کنید، باعث افزایش تعداد طرفداران وفادار خود خواهید شد و به علاوه، ترافیک بیشتری را جذب و در نهایت هم به کاهش رتبه الکسا می‌رسید.

نکته دیگر در تولید محتوا این است که به روز بودن محتوا را نباید فراموش کنید. اگر به یک وبسایت خبری مراجعه کنید و ببینید تاریخ انقضا اکثر اخبار و مطالب آن گذشته است، چه واکنشی نشان می‌دهید؟

قطعا نه تنها آن وبسایت را ترک می‌کنید، بلکه در مراجعات بعدی هم دیگر به آن وبسایت سر نمی‌زنید و از آن به عنوان وبسایتی به دردنخور یاد خواهید کرد. پس به آپدیت کردن محتواهای خود و انتشار محتواهای به روز، به مخاطب خود نشان دهید که وجودش برای شما اهمیت دارد و همواره در حال تلاش برای رفع نیازهای او هستید.

تولید محتواهای غنی و ارزشمند علاوه بر کاهش رتبه الکسا، همچنین سبب می‌شود که بتوانید از وبسایت‌های معتبر و پرمخاطب، لینک پشتیبان بگیرید و از تعداد مخاطبان بالای آنها نیز سهمی داشته باشید.

مساله مهم دیگری که در بحث تولید محتوا مطرح است، مداومت و نظم است. اگر یک برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند برای تولید محتوای خود داشته باشید، مشخص است که مثلا در فلان روز محتواهای شما منتشر می‌شود و در نتیجه مخاطبان شما عادت می‌کنند که مرتب به وبسایت شما مراجعه کنند. این کار شمار مخاطبان وفادار شما را افزایش می‌دهد و در نهایت کاهش رتبه الکسا را به همراه دارد.پس یک محتوای مفید در درجه اول رتبه گوگل شما را بهبود می‌بخشد و در ادامه سبب کاهش رتبه الکسا خواهد شد.

بالا بردن رتبه الکسا

2. کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنید

کلمات کلیدی نقطه اتصال یک وبسایت با مخاطبانش است و تاثیر زیادی در کاهش رتبه الکسا شما دارد. به عنوان مثال؛ فرض کنید وبسایت شما در مورد آشپزی و غذاهای مختلف تولید محتوا می‌کند. یک مقاله تهیه کرده‌اید که رسپی کامل و بی نقصی از سبزی پلو با ماهی شب عید را شرح می‌دهد. اما کلمه کلیدی شما تنها “ماهی” باشد. این کلیدواژه به هیچ عنوان برای محتوای شما را مناسب نیست زیرا تناسبی با عبارات جستجو شده توسط کاربران ندارد و همچنین بسیار کلی است.

کاربران قطعا عباراتی همچون “دستور پخت سبزی پلو با ماهی” یا “چطور سبزی پلو با ماهی بپزیم؟” و یا عباراتی این چنینی جستجو کرده‌اند. پایان این انتخاب اشتباه این است که محتوای شما به مخاطبین هدف شما وصل نمی‌شود و وبسایت شما بازدید مورد انتظار را نمی‌گیرد.

پس به یاد داشته باشید که کلمات کلیدی اشتباه، تمام تلاش‌های شما برای نگارش آن محتوا را به هدر می‌دهد و فاجعه آن جایی است که هیچ تاثیری در کاهش رتبه الکسا هم نخواهد داشت.

برای انتخاب مناسب‌ترین کلمات کلیدی، بد نیست علاوه بر آنالیز مخاطبان خود، کلمات کلیدی وبسایت‌های رقیب را نیز بررسی کنید. این کار دید شما را باز می‌کند تا بهتر در مسیر کاهش رتبه الکسا قدم بردارید.

3. نوار ابزار الکسا را نصب نمایید

وبسایت الکسا نمی‌تواند ترافیک وبسایت‌ها را به دقت مشخص کند، اگر شما بر روی مرورگرهای سیستم خود افزونه نوار ابزار الکسا را نصب کنید، الکسا میزان ترافیک ورودی وبسایت شما را بهتر متوجه می‌شود. حتی می‌توانید از مخاطبان و بازدیدکنندگان خود بخواهید که این افزونه را بر روی مرورگرهای سیستم‌های خود نصب کنند تا به الکسا ترافیک‌های ورودی از داخل ایران را بفهمانند.

همان طور که در قسمت‌های قبل اشاره کردیم، این ابزار قدرتمند علاوه بر آگاهی از رتبه الکسا، اطلاعات سودمند دیگری را نیز در اختیارتان قرار می‌دهد که در کاهش رتبه الکسا کمک کننده هستند.

به عنوان مثال؛ زمانی که بدانید کدام صفحه شما بیشترین ترافیک ورودی را به خود جذب کرده است، قطعا سرمایه گذاری بیشتری روی آن صفحه می‌کنید و در مسیر کاهش رتبه الکسا از این اطلاعات بهره می‌برید.

4. به هر طریقی که می‌توانید، ترافیک سایت را افزایش دهید

تا به این جای کار قطعا به این نکته پی برده‌اید که ترافیک سایت یکی از فاکتورهای اساسی برای کاهش رتبه الکسا می‌باشد. در نتیجه بعد از این که تمام تلاش خود را برای تولید محتواهای جذاب برای مخاطبان به کار گرفتید، لازم است تا به هر طریقی که موثر است باعث افزایش بازدید وبسایت خود بشوید. هر کلیک وبسایت شما را یک قدم به رتبه الکسا دلخواه‌تان نزدیک می‌کند، پس دریافت کلیک‌ها برای کاهش رتبه الکسا حیاتی است.

برای این مساله وقت لازم را صرف کنید و با یک تحقیق و آنالیز دقیق می‌توانید تمام راه‌های ارتباطی خود با مخاطبان را پیدا کنید و آنها را به وبسایت دعوت کنید. ما در ادامه این مقاله چهار مورد از اثرگذارترین راه‌های افزایش ترافیک سایت برای کاهش رتبه الکسا را شرح خواهیم داد:

با تبلیغات گوگل رتبه الکسا را افزایش دهید

5. از تبلیغات گوگل ادز کمک بگیرید

گوگل ادز یکی از سرویس‌های فوق‌العاده گوگل است که تبلیغات در آن بسیار سودمند است، زیرا گوگل قدرتمندترین و محبوب‌ترین موتور جستجو در بین کاربران اینترنت است. با تبلیغات در این فضای عالی، می‌توانید خود را به میلیون‌ها کاربر در سراسر دنیا معرفی کنید.

با ساخت یک اکانت گوگل ادز و با پرداخت ماهانه، تبلیغات برند شما در وبسایت‌های رتبه اول گوگل به نمایش در‌می‌آید و این ترافیک عظیمی که به سمت وبسایت شما سرازیر می‌شود، کاهش رتبه الکسا را به دنبال خواهد داشت.

یکی از مزیت‌های عالی تبلیغات در گوگل این است که آگهی های تبلیغاتی با توجه به کلمات کلیدی سازماندهی و منتشر می‌شوند. و این یعنی تبلیغات برای مخاطبانی که به محصولات یا خدمات شما نیاز دارند، نمایش داده می‌شود.این هدفمندی در تبلیغات نیز باعث می‌شود تا در مجموع کلیک بیشتری دریافت کنید و در نتیجه به کاهش رتبه الکسا می‌رسید.

6. ایمیل مارکتینگ را فراموش نکنید

یکی از تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال، ایمیل مارکتینگ است که بسیار هم مورد توجه کسب و کارها قرار گرفته است زیرا به نسبت هزینه‌ای که می‌شود، بازدهی خوبی به دنبال دارد و شما را در مسیر کاهش رتبه الکسا همراهی می‌کند.

به وسیله یک پاپ آپ که در وبسایت خودتان و یا وبسایت‌های دیگر نمایش داده می‌شود، ایمیل مخاطبان را دریافت می‌کنید. سپس با یک طراحی و استراتژی درست، با استفاده از ارسال ایمیل به مخاطبان، برندتان را یادآوری می‌کنید.

اگر می‌خواهید از این روش برای کاهش رتبه الکسا خود استفاده کنید، چند نکته را در طراحی ایمیل‌ها در نظر بگیرید تا نتیجه دلخواه‌تان حاصل شود. در ابتدا برای نگارش عنوان و متن ایمیل، دقت کافی را به خرج دهید تا جذاب و گیرا باشد و مخاطب را ترغیب کند تا ایمیل را باز کرده و مطالعه نماید.

نکته دیگر این است که شناخت مخاطب را فراموش نکنید و با استفاده از این داده‌ها و اطلاعات به دست آمده، نیازهای او را شناسایی کنید. ایمیل شما باید به گونه‌ای باشد که وقتی مخاطب با آن رو به رو می‌شود احساس کند این ایمیل دقیقا همان چیزی است که لازم داشته است و می‌تواند او را به خواسته‌اش برساند.

این احساس رضایت در کاربران سبب می‌شود تا علاقه‌مند شوند تا از وبسایت شما دیدن کنند و این به معنای یک کلیک مثبت و یک قدم حرکت به سمت کاهش رتبه الکسا. پس ایمیل را به بهترین شکل ممکن طراحی کنید تا در مسیر کاهش رتبه الکسا به شما کمک کند.

7. لینک سازی داخلی را با دقت انجام دهید

برای کاهش رتبه الکسا، در تلاشیم تا کاربران بیشتر از وبسایت ما دیدن کنند و همچنین زمان بیشتری را درآن سپری کنند. یکی از راه‌هایی که می‌تواند ماندگاری کاربران را در یک وبسایت افزایش دهد، وجود لینک‌های داخلی مرتبط و به‌جا هستند.

وجود لینک‌های داخلی در یک وبسایت، علاوه بر کاهش رتبه الکسا، وضعیت سئو را نیز تقویت می‌کنند. برای این کار تنها کافیست در متن مقالات، لینک‌هایی از صفحات دیگر وبسایت‌تان قرار دهید تا کاربران علاقه‌مند را به آن صفحات منتقل کنند. به این ترتیب کاربران مدت زمان بیشتری را در وبسایت شما می‌مانند و این یعنی کمک به کاهش رتبه الکسا. فقط توجه داشته باشید که در قرار دادن لینک‌های داخلی در صفحات وبسایت زیاده‌روی نکنید تا کاربران را فراری ندهید.

علاوه بر لینکسازی داخلی، انجام لینکسازی خارجی و ساخت بک لینک نیز یکی از عوامل موثر در کاهش رتبه الکسا است.

8. هدایت بین رسانه‌ای را به کار ببرید

هدایت بین رسانه‌ای به این معناست که مخاطبان را در بین رسانه‌های مختلف جا به جا کنید. در شبکه‌های اجتماعی خود آدرس وبسایت و رسانه‌های دیگر را قرار دهید تا مخاطبان راه‌های بیشتری برای ارتباط و تعامل با شما داشته باشند.

در این قسمت مقصود ما بیشتر بر هدایت کاربران از رسانه‌های دیگر به وبسایت است تا بتوانیم ترافیک وبسایت را بالا برده و کاهش رتبه الکسا را به انجام برسانیم.

9. سئوی وبسایت خود را بهبود ببخشید

برای کاهش رتبه الکسا رسیدن به بازدید بالا و افزایش ترافیک هدف اصلی است. زمانی که وبسایت شما وضعیت سئوی خوبی داشته باشد و جز رتبه‌های اول گوگل باشد، پس مخاطبان بیشتری شما را خواهند دید و به سادگی به هدف خود می‌رسید.

الگوریتم‌های گوگل و الکسا با هم ارتباطی ندارند و هرکدام به صورت جداگانه عمل می‌کنند اما وقتی یک وبسایت سئوی قوی داشته باشد و جز نتایج اول گوگل قرار بگیرد، به صورت خودکار ترافیک بیشتری نیز جذب می‌کند و به کاهش رتبه الکسا می‌رسد. پس اگر به دنبال کاهش رتبه الکسا وبسایت خود هستید، بدانید که بهبود وضعیت سئو، کمک شایانی در این زمینه خواهد کرد.

بهبود رتبه الکسا

سخن پایانی

کاهش رتبه الکسا نقش مهمی در میزان موفقیت شما در میان رقبایتان دارد. الکسا یک معیار جهانی و قدرتمند است که امروزه اکثر کسب و کارهای فعال در اینترنت، به دنبال بهبود رتبه الکسا خود هستند.

در این مقاله اینکه “رتبه الکسا دقیقا چیست و چرا اهمیت دارد” را عنوان کردیم و عواملی که در نحوه محاسبه رتبه الکسا یک وبسایت تاثیرگذاراند را شرح دادیم. شرکت‌هایی تاسیس شده‌اند تا در زمینه کاهش رتبه الکسا به وبمسترها خدمات ارائه دهند. اما ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا چند نکته مهم برای کاهش رتبه الکسا را عنوان کردیم تا در صورت نداشتن بودجه کافی، بدون مراجعه به این مراکز هم بتوانید قدمی در راه کاهش رتبه الکسا خود بردارید.

توصیه می‌کنیم وقت و انرژی کافی بر روی مساله کاهش رتبه الکسا صرف کنید. و اهمیت این رتبه بندی را فراموش نکنید. در پایان هم امیدواریم که این مقاله برای کاهش رتبه الکسا وبسایت‌تان مفید بوده باشد.

منبع

pinterest.com tinyurl bit.ly gg.gg yun.ir twitter.com

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید.

[yasr_visitor_votes size="large"]

نویسنده

نظرات ( 0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

Billy_49

مقالات مرتبط

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart