Contents
سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی میباشند و میتوان آن را به صورت زیر تعریف نمود:
سئو (بهينهسازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتورهای جستجو با روشهاي غير اخلاقي نيست. آنها براي کمک کردن به بهبود ارتباط وب سايتها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبهبندي بالا، ايجاد شدهاند.
اگر مخاطبین شما در اولین تجربه خود متوجه خلاقیت و کارایی در طراحی وب سایت شرکتی شما شوند، تصویری که از برند شرکت در ذهن شان ساخته می شود از همان ابتدا ایده آل خواهد بود. این موفقیت در برندینگ آنلاین شرکت، تنها با طراحی حرفه ای سایت و سئو سایت شرکتی امکان پذیر است.
اگر به دنبال شرکتی معتبر برای سئو سایت شرکتی خود هستید کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا با انجام خدمات سئو به شما کمک خواهند کرد تا بهترین و درست ترین مسیر را برای رسیدن به صفحه اول گوگل انتخاب کنید. همچنین برای اطلاع از تعرفه سئو سایت های شرکتی می توانید با ما تماس بگیرید.
سئو سایت شرکتی چیست؟
وب سایت شما نشان دهنده اعتبار کاری شماست، به معنای دقیق تر سایت شما مانند: ویترین فروشگاه شما است هر اندازه این ویترین تمیزتر، مرتبتر، زیباتر و دارای تنوع بالا باشد، خریداران بیشتری را جذب میکند. همچنین یکی از مهمترین راههای معرفی کسب و کارتان است.
سئو یا بهینه سازی سایت شرکتی برای موتورهای جستجو، یکی از استراتژیهای بسیار پرقدرت برای افزایش بازدید از سایت شماست.
وبسایتهای شرکتی در این روش با رعایت قوانین سئو، سعی میکنند تا امتیاز خود را نزد موتورهای جستجوگر، همچون گوگل افزایش دهند. به این ترتیب میتوانند در هر جستجو مرتبط با حوزهی فعالیت خود، در صدر فهرست نتایج حاضر شوند.
این سایتهای شرکتی به دو دسته تقسیم می شوند:
1- سایتهای محلی (منطقهای)
2-سایتهای بینالمللی
معیار این دسته بندیها با توجه به ارائه خدمات سایت شما در سطح کشور و جهان است، به معنایی دقیق تر فرض کنید یک سایت دارید، ممکن است سایت شما به یک شهر، یک منطقه یا تمام کشور بتواند خدمات ارائه کند، در این صورت شما یک سایت محلی دارید.
اگر بتوانید خدمات سایت خود را افزایش داده، به گونهای که به سرتاسر جهان خدمات ارائه دهید در این صورت شما یک سایت بین المللی دارید که تمام مردم جهان با سایت شما در تعامل خواهند بود.
نقش بلاگ در سئو سایت های شرکتی
اگر می خواهید در میدان رقابت باقی بمانید؛ وبلاگ نویسی دیگر یک گزینه نیست، بلکه یک ضرورت به حساب می آید. طی 15 سال گذشته، ما شاهد تغییر و پیشرفت در صنعت به روشهای بی شماری بودهایم.
با این حال، از همان ابتدا بلاگ نویسی همواره یکی از کارآمدترین و موثرترین استراتژی های بازاریابی بوده و هدف اصلی آن بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو و کاربران است.
شرکتها میتوانند کالا و خدمات مورد نیاز کاربر مصرفکننده نهایی یا کلا و خدمات مورد نیاز دیگر شرکتها را برآورده کنند. بر این اساس کسبوکارها به دو دسته شرکتهای B2C و B2B دستهبندی میشوند.
1- ایجاد بلاگ برای بهینه سازی سایت های B2B
سایتهای B2B کالای خود را به متخصصین و کسبوکارهای دیگر عرضه میکنند. بسیاری از بازاریابیهای فروش B2B به دلیل فرصت های درآمدی است که محصول یا خدمات یک شرکت فراهم می کند.
با توجه به ارزش دلاری بالای بسیاری از خریدهای تجاری و این واقعیت که تصمیم گیرندههای بیشتری را درگیر میکند، روند فروش B2B معمولاً منطقی و طولانی مدت انجام می شود و اغلب طی هفته ها یا حتی ماهها انجام میگیرد.
بلاگها در سایتهای تجاری B2B اغلب با عنوان مقالات ارائه میشوند. تعداد کلیک و تعداد مخاطب برای واژههای کلیدی چنین وبلاگهایی کم ولی میزان خرید هر کدام از مخاطبان سایت بالا است.
بنابراین هنگام تهیه محتوا برای چنین سایتهایی باید توجه داشت که شما نمیتوانید حتی یک مخاطب را از دست بدهید همچنین در سایتهای B2Bکلمات کلیدی نقش مهمی را ایفا میکنند برای همین در سئو سایت شرکتی اهمیت بالایی دارند.
2- ایجاد بلاگ برای سئو سایت های B2C
در این سایتها مخاطب شما مخاطب عام است. بسیاری از سایتهای B2C در بخش بلاگ خود محتوایی را قرار میدهند که به صورت مستقیم به خرید از سایت منجر نمیشود. بلاگ نویسی اگر چه کار سختی است، اما به محض انجام صحیح آن، وبلاگ شما موثر واقع می شود.
تنها مسئله این است که با بیش از 74.6 میلیون سایت فقط در وردپرس، شما باید متفاوت باشید تا بتوانید برجسته شوید.به همین دلیل تولید محتوای عالی یک چالش اساسی خواهد بود.
نقش الگوریتمهای جدید گوگل در سئو سایت شرکتی
گوگل در آپدیت جدید خود که به آپدیت مارچ 2019 معروف است ، تغییرات زیادی در رتبه ی سایت ها ایجاد کرد که این تغییرات به خاطر تغییر در الگوریتم های گوگل می باشد.
گوگل بیشتر تمرکز خود را روی ارائه جستجوهای مرتبط به کاربران معطوف کرده است.
بنابراین، ضروری است صاحبان وب سایت ها همواره با به روزرسانیهای جدید الگوریتم گوگل و نحوه تأثیر آن بر عملکردهای سئو سایت، به روز شوند.
از آن جا که نیازهای کاربران همواره در حال تغییر است؛ گوگل نیز در حال به روزرسانی الگوریتم های خود برای تأمین هرگونه نیاز کاربران می باشد.
به این ترتیب، بسیار مهم است که وبسایت خود را بهینه کنید تا سایت شرکتی شما در دسترس کاربران قرار گیرد.
برای آن که به دلیل الگورتیمهای گوگل سئو سایت شرکتی تاثیر منفی بر روی سایت شما نداشته باشد، باید به نکات زیر توجه کنید:
- عدم تولید بک لینک در سایتهای نامرتبط و اسپم
- تولید محتوایی با کیفیت و به روز
- پیدا کردن کلمات کلیدی صحیح، کلمات کلیدی با توجه به زمان تغییر پیدا میکنند به همین دلیل شما و سایتتان باید، هر مدت یکبار کلمات کلیدی خود را به روز رسانی کنید.
- توجه به تغییرات در صنعت خود
- تبلیغات خود را در شبکههای اجتماعی و پیجهای که مخاطبانشان با مخاطبهای هدف شما یکی است افزایش دهید.
سایت های خبری نیز از جمله سایت هایی هستند که انجام سئو برای آنها بسیار مهم است برای آشنایی با سئو سایت خبری می توانید مقاله ما را در این زمینه مطالعه کنید.
5 گام طلایی که سئو سایت شرکتی شما را افزایش میدهد
امروزه با توجه به آن که اکثر شرکت ها وبسایت دارند یا به هر نحوی به فکر راه اندازی وبسایت مجموعه ی خود هستند ، فضای رقابتی در بستر اینکه چه سایتی بیشتر در معرض دید قرار میگیرد یا به اصطلاح خوب سئو شده باشد، صورت گرفته است.
تمام رقیبان شما میخواهند بیشتر دیده شوند، بیشتر بفروشند و در نهایت برندخودشان را معروف کنند. در این بین شرکت هایی که وبسایتشان اصولی سئو شده است قطعا در این رقابت پیروز نهایی هستند. برای همین 5 اصل زیر در سئو سایت شرکتی تاثیر بسیاری دارد.
1- تحلیل سایت و برطرف کردن مشکلات احتمالی
ممکن است، از قبل نیز اطلاع داشته باشید که استفاده از خدمات تجزیه و تحلیل وب سایت مناسب میتواند عملکرد سایت شما را از بازدید گرفته تا ثبت سفارش بهبود بخشد. در واقع خدمات تجزیه و تحلیل وب سایت میتوانند با مطرح سازی نقاط ضعف یک سایت به شما کمک کنند تا بتوانید با اعمال یکسری تغییرات نتایج مثبت و مطلوب تری برای کسب و کارتان به ارمغان آورید.
برای همین 3 مورد از موثرترین سرویسهای تحلیل و آنالیز را برای شما در ادامه مطرح کرده ایم:
Nibbler
به کمک این سایت میتوانید یک گزارش جامع و کامل از وبسایت خود دریافت کنید. Nibbler علاوه بر رایگان بودن تعداد بیشماری خزنده وب (Web Crawler) نیز به شما پیشنهاد میدهد.
اگر قبلا سایت خود را به کمک Nibbler اسکن کردهاید، در دفعات بعدی میتوانید صرفا به کمک گزینه Retest آنالیز وبسایت خود را بهروزرسانی کنید. برخلاف برخی دیگر از خزندهها، Nibbler در وبسایت شما از طریق یک ربات اجرا میشود نه یک مرورگر؛ بنابراین بر ابزارهای تحلیلی متصل به سایت شما مانند گوگل آنالیتیکس اثرگذار نیست.
Sitechecke
اگر در فرآیند کد، سایت شما مشکلی وجود داشته باشد میتوانید به کمک خزنده کد منبع Sitechecker به طور دقیق محل آن را پیدا کنید. لذا به این ترتیب به راحتی قادر خواهید بود ایرادات موجود در کدنویسی سایت خود را اصلاح کنید.
برای مشاهده بخشهایی از کد که نیاز به تغییر دارد، روی گزینه How To Fix در کنار هر مسئله کلیک کنید و سپس گزینه View All Affected Pages را انتخاب کنید. سپس روی گزینه Issue در کد کلیک کنید تا خطهایی از کد که اشتباه دارند را مشاهده کنید.
eRanker
برای سنجش رتبه سایت خود میتوانید از eRanker استفاده کنید. این ابزار رتبه سایت شما را به صورت یک عدد از ۰ تا ۱۰۰ یا به صورت درجهبندی A تا F اعلام میکند. البته سرعت عملکرد این سایت کند بوده، اما گزارش کاملی را به شما ارائه میدهد. در واقع eRanker یکی از بهترین ابزارهایی است که برای آنالیز وبسایت استفاده میشود.
ابزارهای گفته شده به صورت شگفت انگیزی به سئو شرکتی سایت شما کمک میکند.
2- بهینه سازی سایت برای موبایل
مرورگرها در دوره های زمانی نامشخص، معیارهای خود را برای رتبه بندی وب سایتها تغییر میدهند. این امر در رابطه با مرورگرهای موجود در موبایلها نیز صدق میکند که توانایی بهینه سازی وب سایتها برای موبایل، میتوانند به افزایش تعداد بازدید کننده های سایت کمک کند. این امر به سه دلیل انجام میشود که عبارتند از:
- بازخورد بازدیدکنندگان هنگامی که با کامپیوتر شخصی وارد سایت میشوند، با زمانی که از طریق گوشیهای هوشمند این کار را انجام میدهند، متفاوت است چرا که فضای در دسترس مانیتور افراد تا حد چشمگیری کوچک میشود.
- در سالهای اخیر تعداد کاربران گوشیهای هوشمند رو به افزایش است.
- موتورهای جستجو تلفنهای هوشمند را با اهمیت میدانند و به همین دلیل بهینه سازی سایت برای موبایل را یک پارامتر مهم جهت رتبه بندی سایتها در نظر میگیرند.
به خاطر داشته باشید که بسیاری از مخاطبان بالقوه کالا و خدمات شما یا در حال حاضر از موبایل برای جستجوی وب استفاده میکنند یا در آینده به این سمت حرکت خواهند کرد.
3- بهروزرسانی مداوم سایت
اپدیت کردن، تازه و به روز نگه داشتن وب سایت کار آسانی نیست زیرا زمان بر و هزینه بر است. اما از سوی دیگر این تلاش در دراز مدت ارزش دارد.
ترافیک یا همان افزایش تعداد بازدید کننده، افزایش تعداد صفحات فهرست شده در موتورهای جستجو، اشتراک گذاشتن محتوا در شبکه های اجتماعی و غیره می تواند به طور مستقیم و غیر مستقیم بر روی بهینه سازی سایت تاثیر بگذارد.
4- استراتژی کلمات کلیدی
عبارتهای کلیدی ، کلمات کلیدی هستند که شامل ترکیب چندین کلمه میشوند. ما تمایل داریم در همه موارد از واژه “کلمات کلیدی” استفاده کنیم، اما منظور تنها کلمات تک واژهای نیست بلکه عبارات کلیدی را هم در بر میگیرند.
کلمات کلیدی طولانی تر خاصتر هستند و کمتر متداولاند، زیرا تمرکز آنها بر روی قسمتی از بازار است. رتبه گرفتن از این عبارتهای طولانی بسیار آسان است.
کلمات کلیدی متمرکز، کلمات یا عبارتی هستندکه میخواهید صفحات سایتتان از طریق آن پیدا شوند. شما باید کلمه کلیدی متمرکزتان را در پلاگین یوست سئو در قسمت جعبه متا قرار دهید.
بهترین ابزارهای پیدا کردن کلمات کلیدی سایت در سال ۲۰۲۰
- Google Keyword Planner
- SEMRUSH (این لینک با پرداخت مبلغ 199 دلار کار میکند)
- Ahrefs (برای 7 روز پرداخت مبلغ 7 دلار)
- LongTailPro
- KWFinder
- SpyFU
- SERPStat
با استفاده از این ابزارها میتوانید کلمات کلیدی برای سایت خود پیدا کنید و در نتیجه سئو سایت شرکتی خود را بهینه کنید.
5- استراتژی تولید و بازارایابی محتوایی
بازاریابی محتوایی و سئو به شدت به یکدیگر وابسته هستند. برای موفقیت در سئو ابتدا باید محتوای مناسب و جذاب برای مخاطب اصلی سایت ایجاد کرد. یکی از اهداف آموزشهای درج شده در سایتهای شرکتی ایجاد مخاطب علاقهمند به محصولات سایت است.
محتوای شما باید به نیاز مخاطب پاسخ دهد و مشکل او را برطرف کند. با درج محتوای آموزشی که به برطرف کردن مشکلات مخاطبان میپردازد تبدیل به یک متخصص در زمینه کاری خود خواهید شد.
سخن آخر
سئو سایت شرکتی یکی از بهترین ابزار های موفقیت در فضای آنلاین است. استفاده از هر گونه ابزار تبلیغاتی به شما کمک می کند تا در این نبرد موفقیت بیشتری کسب کنید.
حالا که با لزوم سئو سایت شرکتی آشنا و متوجه شدید سئو چقدر میتواند به رشد کسب و کار شما کمک کند، همین امروز اقدام کنید و به معرفی کسب و کار خود در محیط آنلاین بپردازید.
منبع: cutt.ly clck.ru pinterest.com