علائم ریپورت در اینستاگرام | 2 تکنیک خروج از ریپورت اینستاگرام
Search
Close this search box.

علائم ریپورت در اینستاگرام | 2 تکنیک خروج از ریپورت اینستاگرام

زمان مطالعه: 7 دقیقه
علائم ریپورت در اینستاگرام

لیست محتوا

Contents

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که زمانی که می خواهید در اینستاگرام خود فعالیتی از قبیل لایک کردن، کامنت گذاشتن و حتی نوشتن کپشن یا پیام دادن به شخصی را انجام دهید، با مشکلی مواجه می شوید. اینستاگرام برای شما محدودیتی قرار داده و شما با توجه به آن نمی توانید همانند کاربر عادی در اینستاگرام فعالیتی داشته باشید.

همانطور که می دانید در بسیاری از شبکه های اجتماعی برای آن که کاربران در یک چارچوبی فعالیت کنند، برای آنها شرایط و قوانینی گذاشته شده که اینستاگرام هم از این قاعده مستثنی نبوده و در صورت زیرپا گذاشتن هر یک از این قوانین، کاربر را محدود یا اصطلاحا ریپورت می کند.

ریپورت شدن اکانت توسط کاربران دیگر اتفاق می افتد به این صورت که با مشاهده هر گونه پست، کامنت و یا اکانتی که محتوایی متناسب با قوانین اینستاگرام نداشته باشد، با اعلام ریپورت به اینستاگرام گزارش داده و پس از آن اینستاگرام خود وارد عمل شده و اکانت متخلف را محدود می کند.

اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که در یک بازه ی زمانی موفق به فعالیت در اکانت خود نشدید، می توان نتیجه گرفت که اکانت شما هم ریپورت شده است.

اگر قصد راه اندازی کسب و کاری در اینستاگرام را دارید اما دانش و تخصص لازم در این زمینه را ندارید کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا با ارائه خدمات مدیریت شبکه های اجتماعی به شما کمک خواهند کرد تا درست ترین مسیر را انتخاب و بیشترین سودآوری را داشته باشید.

ما در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات بیشتری در خصوص علائم ریپورت در اینستاگرام، انواع ریپورت و … در اختیارتان قرار دهیم. پس پیشنهاد ما به شما این است که تا انتها همراهمان باشید.

ریپورت اینستاگرام چیست؟

ریپورت در لغت به معنای گزارش دادن است. اینستاگرام برای آن که فعالیت کاربران خود را زیر نظر داشته باشد از یک الگوریتم مشخصی برخوردار است. مطابق با این الگوریتم، اینستاگرام پست هایی را بر اساس لایک، کامنت و دیگر ری اکشن شما نشان می دهد. هم چنین نظارت کاملی بر روی کیفیت پست هایی که آپلود می کنید داشته و از همه مهمتر ربات های اینستاگرامی که در تلاش هستند تا این الگوریتم را دور بزنند، را شناسایی می کند.

ربات های اینستاگرام که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده به این صورت عمل می کنند که طبق برنامه ای که به آن داده می شود، دائما مشغول به لایک کردن ، کامنت گذاشتن و … هستند. وظیفه ی این ربات ها این است که اکانت را سریع تر از حالت طبیعی به بازدهی بالایی برساند.

از این رو اینستاگرام برای آن که این ربات ها شناسایی کند.محدودیتهایی را در قالب تعداد فالو، لایک و کامنت قرار داده و هم چنین پست هایی که مطابق با مقررات اینستاگرام نباشد توسط دیگر کاربران به اینستاگرام گزارش می دهند. در این حالت اینستاگرام تمامی گزارشات را بررسی کرده و در نهایت همه ی این ها موجب شده تا یک اکانت در موقعیت ریپورت قرار گیرئ و یا حتی غیرفعال شود.

لازم به ذکر است قابلیت ریپورت و بلاک در اینستاگرام کاملا متفاوت بوده و بسیاری این دو را یک قابلیت می دانند.

 

از کجا بفهیم در اینستاگرام ریپورت شدیم؟

 

بر اساس تحقیقات صورت گرفته محدودیت هایی که اینستاگرام برای کاربران خود وضع کرده به شرح زیر است:

هر ساعت می بایست
حداکثر 60 پست را لایک کنید.
حداکثر 60 کامنت زیر هر پست بگذارید.
حداکثر 60 پیام در دایرکت ارسال کنید.
و حداکثر 60 اکانت را فالو کنید.

لازم به ذکر است در طول روز شما جمعا می توانید حداکثر 1440 لایک و فالو انجام دهید.

پس برای آن که خطر ریپورت اکانت شما را تهدید نکند نیاز است این قوانین را به خاطر بسپارید.

انواع ریپورت در اینستاگرام به چه صورت است؟

همانطور که گفته شد در اینستاگرام زمانی که کاربر پست،کامنتی را مخالف با قوانین وضع شده اینستاگرام مشاهده کند، می توان آن را ریپورت کند. هم چنین این کار از طریق پروفایل امکان پذیر است.

ریپورت در اینستاگرام به 5 دسته تقسیم بندی می شود که شامل:

  • ریپورت یک پست
  • ریپورت یک کامنت
  • ریپورت یک اکانت
  • ریپورت پیام در دایرکت
  • ریپورت استوری

ریپورت کردن یک اکانت در اینستاگرام به چه شکل است؟

به صفحه ی پروفایل اکانتی که می خواهید آن را ریپورت کنید، رفته پس از آن بر روی سه نقطه که در سمت راست صفحه ( برای کاربرانی که اینستاگرام آن ها به زبان انگلیسی است) ضربه زده و سپس پنجره ی باز می شود و در انتها گزینه ی report را انتخاب کنید. به این شکل به راحتی می توانید اکانت کاربر متخلف را ریپورت کنید.

اما اگر دلایل دیگری برای ریپورت اکانت مورد نظر خود دارید، با انتخاب گزینه ی Inappropriate گزینه هایی برای شما نمایش داده می شود که می توانید بر روی یکی از دلایل ذکر شده ضربه بزنید. این گزینه ها شامل:

I just don’t like it

زمانی است که شما پست منتشر شده اکانت مورد نظر را نمی پسندید.

False information

با دیدن محتوای یک صفحه متوجه می شوید که تمامی اطلاعات منتشر شده این اکانت دروغ و کذب است.

Scam or fraud

محتوای پست به گونه ای است که باعث کلاهبرداری از کاربران شود.

Self injury

تصاویری که حاوی صحنه های خودکشی و خودآزاری باشد که اینستاگرام به ویژه بر روی این موضوع حساسیت ویژه ای دارد.

Bullying or harassment

پست منتشر شده در اکانت موردنظر منجر به آزار رساندن به شخصی و یا در قالب تهدید باشد را می توانید با انتخاب این گزینه به اینستاگرام گزارش دهید.

Sell of illegal or regulated goods

اکانتی پستی را با محتوای تبلیغ فروش لوازم غیرقانونی با کاربران خود به اشتراک می گذارد.

Violence organizations

با انتخاب این گزینه می توانید گزارش پست های سازمان ها و گروهک های تروریستی و خطرناک را به اینستاگرام دهید.

Nudity activity

تصاویر منتشر شده دارای صحنه های برهنگی باشد شما می توانید با انتخاب این گزینه پست مربوطه را ریپورت کنید.

اگر می خواهید اکانت اینستاگرام خود را دیلیت کنید اما اطلاعات کافی درباره روش های دیلیت اکانت اینستاگرام ندارید می توانید مقاله ما را در این رابطه مطالعه کنید.

به چه دلایلی می توان یک اکانت در اینستاگرام را ریپورت کرد؟

در این قسمت می خواهیم به مواردی که می تواند منجر به ریپورت شدن در اینستاگرام می شود،اشاره کنیم:

 

پیام ریپورت شدن در اینستاگرام

جعل هویت

ممکن است شخصی قصد داشته باشد هویت اکانت دیگری را به سرقت برد و پست هایی که اکانت مورد هدف آپلود می کندرا در اکانت دیگر منتشر کند. این اتفاق بیشتر برای افراد مشهوری که حساب های زیادی با نام کاربری مشابه با حساب اصلی خود دارند، می افتد.

اما موضوعی که در این قسمت می توان به آن اشاره کرد این است که طرفداران افراد مشهور یا همان سلبریتی ها در صفحات خود کلمه ی fanpage در بیو اضافه می کنند و این به اینستاگرام و سایر کاربران نشان ثابت می کند که صرفا طرفدار است و قصد جعل هویت شخص مورد نظر را ندارد.

شخصی که ادعا کرده یک آدم مشهور است

افراد زیادی هستند که در شبکه های اجتماعی به خصوص اینستاگرام ادعا می کنند یک آدم مشهور هستند و این ادعا را با ساختن حسابی فیک که فالورهای زیادی هم دارند به اثبات می رساند. این اشخاص از دید اینستاگرام فردی است که امکان دارد سایر کاربران را به اشتباه بیندازد از این رو باید ریپورت شود.

کپی کردن عکس های یک اکانت

همانطور که می دانید بسیاری از اکانت ها فروشگاهی بوده و محتوایی که منتشر می کنند تبلیغ محصول و یا هنری است. ممکن است بسیاری از افراد محتوای این اکانت ها را کپی و در جای دیگری منتشر کنند. به منظور جلوگیری از ادامه این کار می توان این گونه اکانت ها را ریپورت کرد.

محتوا و کامنت های غیر اخلاقی

اگر گشتی در اینستاگرام بزنید متوجه می شوید که اکانت هایی هستند که محتوا و کامنت های غیر اخلاقی منتشر می کنند.شما می توانید این موضوع را به اینستاگرام گزارش دهید.

محتوای مخرب

ممکن است به پست هایی برخورد کنید که محتوای آنها آزار و اذیت دیگران، خودکشی، آزار حیوانات و… است.

انتشار تصاویر و یا کامنت های تبلیغاتی و اسپم

اکانت هایی در اینستاگرام فعالیت دارند که با تبلیغات مکرر و بی هدفشان موجب اذیت کاربران می شوند. بنابراین می توان به راحتی این گونه اکانت ها را ریپورت کرد.

انتشار پست بیش از حد

یکی از دلایل ریپورت شدن را می توان انتشار بیش از اندازه پست دانست. بر اساس الگوریتم مقابله با اسپم می بایست فاصله ی زمانی معینی بین انتشار پست ها وجود داشته باشد.

ورود به اکانت با آدرس IP های مختلف

هنگامی که با آدرس IP و دستگاه مختلف زیادی وارد یک اکانت شوید، اینستاگرام فکر می کند که اکانت مورد نظر در حال هک شدن است. بنابراین آن را ریپورت می کند. برای رفع این مشکل قبل از ورود به اکانت همیشه پیامک تایید را وارد کنید.

گفتنی است زمانی که اینستاگرام برای یک پیج گزارشات متعددی را دریافت می کند، احتمال ریپورت شدن آن افزایش یافته در صورتی که هیچ گونه پیام و یا اخطاری که حاوی ریپورت حساب باشد به کاربر ارسال نمی کند.

بعد از ریپورت یک پیج در اینستاگرام چه اتفاقی می افتد؟

زمانی که گزارشات مبنی بر تخلف اکانتی به اینستاگرام ارسال می شود، اینستاگرام بررسی های خود را شروع کرده ،اگر ریپورت بی مورد بود، برای اکانت مورد نظر اتفاقی رخ نمی دهد. اما اگر گزارشات تایید شد، احتمال دارد برای مدتی پیج به حالت غیر فعال در آمده و از دسترس خارج شود.

 

عکس ریپورت اینستاگرام

چگونه یک ریپورت را در اینستاگرام پس بگیریم؟

یکی از بهترین راه حل هایی که بسیاری از افراد در حذف ریپورت اینستاگرام پیشنهاد می کنند این است که ایمیلی مبنی بر پس گرفتن گزارش ریپورت خود به آی دی ip@instagram.com ارسال شود. البته نیاز که است که شماره مرجع گزارش را به یاد داشته باشید.

خارج شدن از ریپورت در اینستاگرام به چه شکل می باشد؟

همان طور که در بخش های قبل مشاهده کردید، ما درباره ریپورت و دلایل آن صحبت کردیم . در این قسمت می خواهیم درمورد نحوه خارج شدن از ریپورت در اینستاگرام اطلاعاتی در اختیارتان بگذاریم.

شما می توانید با به کارگیری راهکارهای زیر از ریپورت خارج شوید:

در راهکار اول که از طریق تغییر شماره و ایمیل اتفاق می افتد.

پس از باز کردن اینستاگرام خود به قسمت پروفایل رفته و گزینه ی Edit Profile را انتخاب کنید. در قسمت انتهایی صفحه شما قادر خواهید بود هم شماره و هم ایمیل خود تغییر دهید. با استفاده از این روش می توانید به آسانی از ریپورت اینستاگرام خارج شوید.

اما در راهکار دوم که از بخش تنظیمات است به این شکل می باشد که از همان حساب ریپورت شده، حساب خود را از ریپورت خارج کنید. برای این کار نیاز است مراحل زیر را طی کنید.

پس از رفتن به بخش پروفایل بر روی بخش تنظیمات که به شکل چرخ دنده می باشد، کلیک کنید.

سپس گزینه ی Help را انتخاب و پس از آن بر روی Report Problem ضربه بزنید.

در آخرین مرحله باید اطلاعات خود را وارد کرده و سپس ارسال کنید.

سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعاتی را در خصوص ریپورت و دلایل و نحوه ی خارج شدن آن با شما به اشتراک بگذاریم. امید است که برایتان مفید واقع شود.

منبع: cutt.ly clck.ru bit.ly twitter.com

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید.

[yasr_visitor_votes size="large"]

نویسنده

نظرات ( 0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

Billy_49

مقالات مرتبط

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart